Industri nyheter

Definisjon av stålbørste

2021-06-09
Wire brush er en slags stålbørster med forskjellige tråddiametre valgt for forskjellige formål. Det er to typer ledninger: rett ledning og bølgetråd. Ledningens tykkelse kan bestemmes i henhold til forskjellige behov. Det er to typer: rett ledning og buet ledning.

Rett ledning er egnet for boring og tufting. Det er mange børster, for eksempelwire cup børste, stålbørste, plankebørste, trehåndtakstrådbørste, skivebørste, etc. Anvendelsesområdet for buet ledning er i utgangspunktet alle typer stålbørster. Den kan brukes, spesielt fjærtrådbørsterullen må være buet tråd. Hvis det brukes rett ledning, er det umulig å være standardisert og pent etter at ledningen er brettet i to, og den buede ledningen kan relativt matche den nærliggende børstetråden på grunn av sin egen krumning. På denne måten kan ikke stålwiren som er brettet i to, ikke sees selv om den er asymmetrisk og litt tilbøyelig, og overflatestålwiren til børstevalsen som er dannet på denne måten, er tettere, sterkere og elastisk for rustfjerning.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept